“Regisztrálj gyorsan" a vadászat élményéért .. élvezze a "vadászlázat" itt és most kis pénzért.

Új csatorna, akció dús vadászfilmekkel

25% kedvezmény vagy 7 napos ingyenes próbaidőszak

Takarítson meg 25% bevezető kedvezményt vagy 7 napos ingyenes próbaidőszak az éves előfizetésből – csak korlátozott ideig

Vadonatúj csatorna indult,  akció dús vadászfilmekkel. A „Hunters in Action Channel” nevű szolgáltatást Fenyvesi Norbert alapította, aki fotós és hivatásos vadász is.

Norbert vadászati utak szervezésére szakosodott,  az egész földkerekségen kíséri és irányítja a vadászokat. Az elmúlt 15 évben nagyon sok vadászati utat örökített meg, folyamatosan készítették a filmeket. Ezek „az akciókkal teli” filmek , izgalmas vadászati helyzeteket, gyönyörű tájakat mutatnak be.

NINCS idegesítő reklám, nincs főzés, nincs horgászat – csak az izgalmas VADÁSZ JELENETEK, és megkapja a lehetőséget arra, hogy sok vadászati helyzetet több szögből és néha extrém „közelségből” is megnézzen.

Több mint 70 film, több mint 60 vadfaj és több mint 20 ország.

A Hunters in Action Channel jelenleg több mint 70 filmet tartalmaz több mint 60 vadfajról, és több mint 20 különböző országból. Vadászati helyzetek, a bozótban található ritka fekete orrszarvútól kezdve, az esőerdőben található gyönyörű Bongóig, a Tian Shan-hegységben található Marco Polo tól  egészen a közönséges őzig.

Információk a vadászatról, a vadászat módjairól és a vadak szokásairól a különböző évszakokban.

23 új film készülőben

Fenyvesi Norbert évente több mint 200 utazási napjával folyamatosan új, izgalmas filmes tartalmakra számíthat ezen a csatornán. Jelenleg 23 új filmet szerkesztenek

Csak 3,93 EURO havonta korlátlan hozzáférés

A Hunters In Action Channel egy csatorna , ahol havi 7 euróért korlátlan hozzáférést kaphat a csatorna összes filmjéhez. Éves előfizetést is választhat, amely 25% -os megtakarítást jelent. A korlátlan hozzáférés teljes éven át 63 euróba kerül. Még olcsóbb is lehet.

Korlátozott ideig további 25% kedvezményt kaphat. A HTROPHY-25-HIA, kedvezménykód megadásakor további 25% kedvezményt vonnak le. A kedvezményes kóddal tehát az ár csak 47,25 euró a 12 hónapos korlátlan hozzáférésért (csak 3,93 EURO havonta) – és akkor annyiszor nézheti meg az összes filmet, ahányszor csak akarja. A tagság bármikor lemondható.

Válasszon 25% kedvezmény vagy 7 napos ingyenes próbaverzió között

Mit der 7-tägigen kostenlosen Testmitgliedschaft bedeutet dies, dass Sie Ihr Abonnement nach Ablauf der 7-tägigen Testphase bezahlen. Wenn Sie nicht zufrieden sind, können Sie Ihre Mitgliedschaft vor Ablauf des Testzeitraums kostenlos kündigen. Wenn Sie sich für eine Mitgliedschaft mit 25% Rabatt entscheiden, erhalten Sie KEINE 7-Tage-Testversion und der ermäßigte Betrag wird bei der Anmeldung abgezogen.

A Hunters in Action Channel-ről, valamint a regisztrációs lehetőségről itt talál további információt: https://www.huntersinaction.tv. Éves előfizetés megrendelésekor ne felejtse el megadni a HTROPHY-25-HIA kedvezménykódot. Ne feledje, hogy az ajánlat korlátozott ideig érvényes, ezért érdemes azonnal regisztrálni.