"Quick-Fix” til dine jagt abstinenser .. nyd “jagt feberen” her og nu til små penge.

Ny streaming tjeneste med action-mættede jagtfilm.

40% rabat eller 7 dages gratis test

Spar 40 % med introduktionsrabat eller 7 dages gratis test til Nordisk Safari Klub’s medlemmer (rabatkode nedenfor)

 

En helt ny streamingtjeneste med action-fyldte jagtfilm er lanceret. Tjenesten hedder “Hunters in Action Channel” og er grundlagt af Norbert Fenyvesi, der er både fotograf og professionel jæger.

Norbert har specialiseret sig i ”hostede” jagtture, hvor han ledsager og guider jægere over hele kloden. Gennem de seneste 15 år er de mange jagtture blevet filmet, og løbende blevet redigeret og speaket. Der er tale om ”action-mættede” redigeringer med intense jagtsituationer i højt tempo. Der er INGEN irriterende reklamer, ingen madlavning, ingen fiskeri….kun JAGT ACTION, og man får lejlighed til at se mange jagtsituationer fra flere vinkler og til tider med ekstreme ”close-up” scener.

Mere end 70 film på 60+ vildtarter i 20+ lande.

Hunters in Action Channel har lige nu over 70 film på mere end 60 vildtarter fra mere end 20 forskellige lande på programmet. Man kan opleve jagtsituationer lige fra det sjældne sorte næsehorn i bush’en, over den smukke Bongo i regnskoven og Marco Poloen i Tian Shan bjergene til den almindelige råbuk i agerlandskabet Filmene med bukkejagt er lavet på en måde, således at man får stor indsigt i både jagten, måderne at jage på og dyrets vaner på de forskellige årstider.

 

23 nye film på vej

Med Norberts Fenyvesi’s mere end 200 rejsedage hvert år kan man forvente kontinuerligt nyt spændende filmindhold på denne kanal. Lige nu er der 23 nye film ved at blive færdigredigeret.

 

40% rabat til Nordisk Safari Klubs medlemmer

Hunters In Action Channel er en streaming tjeneste, hvor man for kun 7 Euro pr. måned får ubegrænset adgang til alle film på kanalen. Du kan også tegne et årsabonnement, som giver en besparelse på 40%. Et helt års ubegrænset adgang koster således 63 Eur.  Det kan dog blive endnu billigere.

Nordisk Safari Klub har nemlig indgået et samarbejde med Hunters In Action, som betyder at NSK’s medlemmer i en begrænset periode kan få yderligere 40% rabat på et årsabonnement.

Når man indtaster rabatkoden  NSK-40-HIA  fratrækkes 40% ekstra rabat ved ”check-out”.

Med rabatkoden bliver prisen således kun 37,80 Euro varende til kun 281 kroner for ubegrænset streaming i 12 måneder (kun lige godt 23 kroner per måned) – og så kan du se alle film lige så mange gange, som du har lyst til. Medlemskabet kan annulleres til enhver tid.

Vælg mellem 40% rabat eller 7-dages gratis prøvemedlemskab

7-dages gratis prøvemedlemskab betyder, at du betaler for dit abonnement efter at de 7-dages prøvemedlemskab slutter. Hvis du ikke er tilfreds, kan du annullere dit medlemskab gratis inden prøveperioden slutter. Hvis du vælger 40% rabat, får du IKKE 7-dages gratis prøvemedlemskab.

Du finder mere information om Hunters in Action Channel samt tilmeldingsmulighed lige her: https://www.huntersinaction.tv.

Husk at indtaste rabatkoden NSK-40-HIA, når du bestiller et årsabonnement. Bemærk at tilbudet gælder i begrænset tid, hvorfor det kan betale sig at slå til med det samme.

Check de 70+film og tilmeld med rabatkode NSK-40-HIA